zayla logo

همه چی درباره آووکادو و فایده های این میوه جادویی

آخرین به روزرسانی:1403/10/16

آووکادو (Avocado ) چیست ؟

 

 

آووکادو (Persea americana) در واقع میوه ای از خانوده توت ها در نظر گرفته می شود.

آووکادو در دنیای سلامت و تندرستی بسیار محبوب است زیرا بسیار میوه ی مغذی است.

آووکادو بومی مکزیک و آمریکای مرکزی است، اما در بسیاری از مناطق جهان از جمله آمریکای شمالی کشت می شود. در ایالات متحده، کالیفرنیا بزرگترین تولید کننده آووکادو است و بیش از 5000 مزرعه آووکادو را در خود جای داده است که سالانه بیش از 400 میلیون پوند آووکادو تولید می کنند.

این میوه بخش مهمی از غذاهای سنتی مکزیکی، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی هست.

محبوبیت آووکادو به دلیل بافت غنی و خامه ای و طعم ملایم و همه کاره آن است.

 

ارزش غذایی آووکادو

 

 

7 اونس آووکادو (201گرم) حاوی مواد مغذی زیر است :

 

کالری: 322

 

فیبر: 14 گرم

 

چربی: 30 گرم

 

پروتئین: 4 گرم

 

مس: 42 درصد DV

 

کربوهیدرات: 17 گرم

 

منگنز: 12 درصد از DV

 

پتاسیم: 21 درصد DV

 

ویتامین C‏: 22٪ از DV

 

فولات: 41 درصد از DV

 

منیزیم: 14 درصد از DV

 

نیاسین (B3): 22 درصد DV

 

ویتامین E‏: 28 درصد از DV


ویتامین K‏: 35 درصد از DV


پیریدوکسین (B6): 30٪ از DV

 

ریبوفلاوین (B2): 20 درصد DV


اسید پانتوتنیک (B5): 56٪ از DV

خواص آووکادو

 

 

آووکادو منبع ویتامین های C، E، K و B6 و همچنین ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، اسید پانتوتنیک، منیزیم و پتاسیم است. و همچنین لوتئین، بتاکاروتن و اسیدهای چرب امگا 3 را فراهم می کنند. آووکادو حاوی سطوح بالایی از چربی های مفید است که می تواند به فرد کمک کند بین وعده های غذایی احساس سیری کند. خوردن چربی تجزیه کربوهیدرات ها را کند می کند که به ثابت نگه داشتن سطح قند خون کمک می کند.

 

درادامه با 8 فایده ی باورنکردنی میوه آووکادو آشنا می شویم :

 

 

1.برای قلب مفید است

 

در هر 100 گرم آووکادو، 76 میلی گرم از یک استرول گیاهی طبیعی به نام بتاسیتوسترول وجود دارد. مصرف منظم بتاسیتوسترول و سایر استرول های گیاهی ممکن است به حفظ سطح کلسترول سالم کمک کند، که برای سلامت قلب مهم است.

 

2.محافظت ازچشم

 

آووکادو حاوی لوتئین و زآگزانتین است، دو ماده شیمیایی گیاهی موجود در بافت چشم. این دوماده محافظت آنتی اکسیدانی برای کمک به حداقل رساندن آسیب، از جمله نور UV، ارائه می کنند.

 

3.پیشگیری از پوکی استخوان

 

نصف آووکادو تقریباً 18٪ از ارزش روزانه ویتامین K را فراهم می کند.

این ماده مغذی اغلب نادیده گرفته می شود اما برای سلامت استخوان ضروری است. مصرف کافی ویتامین K می تواند با افزایش جذب کلسیم و کاهش دفع کلسیم از طریق ادرار، از سلامت استخوان ها حمایت کند.

 

4.حمایت از سلامت جنین

 

فولات برای بارداری سالم مهم است. مصرف کافی خطر سقط جنین و ناهنجاری های لوله عصبی را کاهش می دهد. یک فرد باید حداقل 600 میکروگرم از منبع مطمئن فولات در هنگام بارداری مصرف کند.

آووکادو همچنین حاوی اسیدهای چرب است که منبع قابل اعتماد یک رژیم غذایی سالم و رشد جنین است.

 

5.کاهش خطر افسردگی

 

آووکادو منبع خوبی از فولات است که نقش مهمی در سلامت کلی رژیم غذایی دارد. مطالعات ارتباط بین سطوح پایین فولات و افسردگی را یافته اند.

فولات به جلوگیری از تجمع هموسیستئین کمک می کند، ماده ای که می تواند گردش خون و رساندن مواد مغذی به مغز را مختل کند.محققان هموسیستئین اضافی را با اختلال عملکرد شناختی، افسردگی و تولید سروتونین، دوپامین مرتبط می‌دانند که خلق و خو، خواب و اشتها را تنظیم می‌کنند.

 

6.سم زدایی طبیعی

 

فیبر کافی باعث حرکات منظم روده می شود که برای دفع سموم از طریق صفرا و مدفوع بسیار مهم است.

 

7.خاصیت ضد میکروبی

 

آووکادو و روغن آووکادو حاوی موادی هستند که خاصیت ضد میکروبی دارند. تحقیقات نشان می دهد که عصاره دانه آووکادو می تواند به دفاع از بدن در برابر عفونت های استرپتوکوکوس آگالاکتیه و استافیلوکوکوس اورئوس کمک کند.

 

8.حفظ سلامت پوست

 

چربی برای تک تک سلول های بدن ضروری است. خوردن چربی های سالم از سلامت پوست حمایت می کند.

 

آیا خوردن هر روز یک آووکادو اشکالی ندارد؟

 

 

در حالی که آووکادو فواید تغذیه ای زیادی دارد اما مانند همه غذاها، رعایت اعتدال نکته کلیدی است. به عنوان مثال، آووکادو دارای محتوای چربی بالایی است، بنابراین خوردن مقدار زیادی در روز ممکن است منجر به افزایش وزن ناخواسته شود.

 

آیا آووکادو یک سوپرفود است؟

 

 

آووکادو به عنوان سوپرفود در نظر گرفته می شود، زیرا منبع غنی از مواد مغذی است و منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی است.

 

آیا آووکادو یک میوه آلرژی زا هست ؟

 

 

آووکادو میوه ای آلرژی زا نیست اما اگر آلرژی به لاتکس دارید، قبل از افزودن آووکادو به رژیم غذایی خود با پزشک خود صحبت کنید.

افراد مبتلا به آلرژی جدی به لاتکس نیز ممکن است پس از خوردن آووکادو علائمی داشته باشند. همچنین ممکن است این را بشنوید که فردی می گوید به لاتکس غذایی یا به لاتکس میوه آلرژی دارد.

محصولات لاتکس از پروتئین موجود در شیره درخت لاستیک برزیلی (Hevea brasiliensis) ساخته می شوند.

 

امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم اطلاعات کافی و مورد نیاز را دراختیار شما قرار بدهیم.