همه چیز در مورد انار و فواید آن
انار ( Pomegranate ) یک میوه باستانی است که به ویژه در غرب آسیا کشت می شود، اگرچه در منطقه مدیترانه و سایر نقاط جهان نیز کشت می شود. از سال های قدیم مصرف آن با فواید بی شماری برای سلامتی همراه بوده است.
ارزش غذایی انار:
به طور کلی، انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد.
کالری: 234
پروتئین: 4.7 گرم
چربی: 3.3 گرم
کربوهیدرات: 52 گرم
فیبر: 11.3 گرم
فولات: 27 درصد از DV
منیزیم: 8 درصد از DV
فسفر: 8 درصد از DV
پتاسیم: 13 درصد از DV
ویتامین ث : 32 درصد از ارزش روزانه
به خاطر داشته باشید که اطلاعات تغذیهای انار با اطلاعات تغذیهای آب انار متفاوت است.
سرشار از آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول های بدن شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. مقادیر زیاد رادیکال های آزاد می تواند مضر باشد و در ایجاد تعدادی از بیماری های مزمن نقش داشته باشد. انار منبع قابل اعتماد غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات پلی فنلی، از جمله آنتوسیانین ها است.
دریافت آنتی اکسیدان از میوه هایی مانند انار یک راه عالی برای حمایت از سلامت کلی و جلوگیری از بیماری است.
ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد
تحقیقات اولیه نشان داده است که انار می تواند در پیشگیری یا درمان سرطان های مختلف نقش داشته باشد.
به علاوه، طبق تحقیقات قدیمیتر منبع معتبر، عصاره انار ممکن است برای سرطان پروستات مفید باشد.
ممکن است سلامت قلب را بهبود ببخشد
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد میوه های غنی از ترکیبات پلی فنلی مانند انار ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند. به عنوان مثال، در یک مطالعه بر روی افراد مبتلا به بیماری قلبی، نوشیدن آب انار باعث کاهش دفعات و شدت درد قفسه سینه و همچنین نشانگرهای زیستی خاصی شد که نشانگر اثر محافظتی بر سلامت قلب هستند.
حمایت از سلامت ادرار
مطالعات آزمایشگاهی و انسانی نشان داده اند که عصاره انار ممکن است به کاهش تشکیل سنگ کلیه کمک کند. در یک مطالعه در سال 2014، مشخص شد که عصاره انار مکانیسم مرتبط با تشکیل سنگ را در افراد مبتلا به سنگ کلیه مکرر مهار می کند.
ممکن است خاصیت ضد میکروبی داشته باشد
ترکیبات انار ممکن است به منبع مورد اعتماد در مبارزه با میکروارگانیسم های مضر کمک کند. به عنوان مثال، آنها ممکن است با کاهش رشد میکروب هایی که می توانند باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان شوند، از سلامت دهان و دندان محافظت کنند.
ممکن است استقامت ورزش را بهبود بخشد
پلی فنول های موجود در انار ممکن است استقامت ورزش را افزایش دهد. یک مطالعه کوچک منبع معتبر نشان داد که عصاره انار زمان خستگی را کاهش می دهد.
مفید برای مغز
انار حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام الاژیتانین است که به کاهش التهاب در بدن کمک می کند. برخی از مطالعات منبع مورد اعتماد نشان داده اند که الاژیتانین ها ممکن است با کاهش آسیب اکسیداتیو و افزایش بقای سلول های مغز به محافظت از مغز در برابر بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک کنند.
از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند
خوردن انار ممکن است به حمایت از سلامت میکروبیوم روده شما کمک کند، که در بسیاری از جنبه های سلامتی نقش کلیدی دارد. محققان دریافته اند که انار می تواند سطح باکتری های مفید روده را افزایش دهد و این نشان می دهد که ممکن است اثرات پری بیوتیکی داشته باشد. پری بیوتیک ها به عنوان سوخت برای باکتری های مفید در روده شما عمل می کنند و از میکروبیوم روده سالم تر حمایت می کنند. علاوه بر این، انار سرشار از فیبر است که منبع مورد اعتماد برای سلامت دستگاه گوارش ضروری است و ممکن است در برابر برخی از شرایط گوارشی محافظت کند.
اگر روزانه انار بخورید چه اتفاقی می افتد؟
منبع معتبر تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن آب انار هر روز به مدت 2 ماه ممکن است فشار خون سیستولیک، فشار خون دیاستولیک یا هر دو را در برخی افراد کاهش دهد. یک مطالعه کنترل شده با دارونما در سال 2022 نشان داد که مصرف روزانه مکمل عصاره خوراکی انار ممکن است ظاهر چین و چروک های شدید را کاهش دهد، میکروبیوم پوست (میکرو ارگانیسم ها) را بهبود بخشد و تولید چربی پوست را کاهش دهد، از جمله مزایای دیگر پوست و سلامت عمومی.
یک بررسی سیستماتیک در سال 2023 همچنین نشان داد که مصرف روزانه انار می تواند عملکرد شناختی افراد سالم را بهبود بخشد و احتمال اختلالات شناختی را کاهش دهد. شناختی به فرآیندهای مرتبط با یادگیری، به خاطر سپردن و درک اطلاعات اشاره دارد. اگر مبتلا به دیابت هستید، ممکن است بخواهید از پزشک خود در مورد مصرف روزانه انار بپرسید زیرا این میوه دارای محتوای قند بالایی است.
چرا انار یک سوپرفود است؟
در اصطلاح عمومی، سوپر غذاها غذاهایی با مواد مغذی هستند که با خوردن منظم آنها، پتانسیل مفیدی برای سلامتی شما دارند. برخی افراد ممکن است انار را به دلیل خواص ضدالتهابی و محتوای بالای فیبر، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی، یک غذای فوق العاده بدانند.
واکنش های آلرژیک
اگر به انار حساسیت دارید، نباید این میوه را مصرف کنید.
علائم یک واکنش آلرژیک ممکن است شامل موارد زیر باشد:
.خارش
.آبریزش بینی
.تورم
.کهیر
.دشواری در تنفس
امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم اطلاعات کافی و مورد نیاز را دراختیار شما قرار بدهیم.