zayla logo

گیلاس ( Cherry ) و خواص باورنکردنی آن

آخرین به روزرسانی:1403/10/20

گیلاس(Cherry) چیست ؟

 

 

گیلاس ، یک میوه هسته دار گوشتی است که عمدتاً در کشورهای دارای آب و هوای معتدل رشد می کند. این میوه کوچک شیرین دارای فواید زیاد است که آن را به یک مکمل واقعا عالی برای رژیم غذایی شما تبدیل می کند.

 

ارزش غذایی گیلاس

 

 

یک فنجان (154 گرم) گیلاس شیرین و بدون هسته حاوی

 

  • کالری: 97
  • فیبر: 3 گرم
  • مس: 10 درصد DV
  • پتاسیم: 10 درصد DV
  • منگنز: 5 درصد از DV
  • کربوهیدرات: 25 گرم
  • ویتامین K‏: 3 میکروگرم
  • ویتامین B6‏: 0.08 میلی گرم
  • ویتامین C‏: 12٪ از ارزش روزانه (DV)

 

فواید گیلاس

 

 

1.سرشار از آنتی اکسیدان و ترکیبات ضد التهابی

 

گیلاس ها مملو از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی هستند. گیلاس به ویژه سرشار از پلی فنول است ، گروهی از ترکیبات گیاهی که به مبارزه با آسیب سلولی ، کاهش التهاب ، ارتقای سلامت کلی می پردازد.

 

2.ریکاوری بعد ورزش را افزایش می دهد

 

تحقیقات انجام شده در سال 2022 نشان می دهد که ترکیبات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی گیلاس در صورت مصرف چند روز قبل از ورزش ممکن است ریکاوری پس از ورزش را تسریع کرده و از عملکرد عضلات محافظت کند.

 

3.ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد

 

افزایش مصرف میوه های غنی از مواد مغذی مانند گیلاس ممکن است از قلب شما محافظت کند.

 

4.کیفیت خواب را بهبود می بخشد

 

خوردن گیلاس به بهبود کیفیت خواب شما کمک می کند. گیلاس حاوی مقدار کمی ملاتونین است که به تنظیم چرخه خواب و بیداری شما کمک می کند.

 

5.کاهش خطر سرطان

 

یک رژیم غذایی متعادل با مقدار زیادی میوه و سبزیجات تازه می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان های مختلف کمک کند. مقادیر بالای آنتوسیانین و ملاتونین موجود در گیلاس از آسیب سلولی سرطان زا محافظت می کند. بر اساس تحقیقات، گیلاس همچنین دارای ترکیبات زیست فعال است، مواد شیمیایی که ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند.

 

6.کمک به درمان نقرس

 

خواص ضد التهابی گیلاس ممکن است به نقرس کمک کند. نقرس باعث درد مفاصل ناگهانی و شدید می شود. این درد به دلیل سطوح بالای اسید اوریک در خون ایجاد می شود.

 

انواع گیلاس

 

 

بینگ (Bing)

این یکی از محبوب ترین گیلاس های شیرین است. بینگ ها قرمز تیره هستند و طعمی ترد و شیرین و کمی اسیدی دارند. 

 

رینیر (Rainier)

این گیلاس های زرد طلایی و قرمز آبدار یک محصول خاص هستند زیرا رشد آنها سخت است. شما می توانید آنها را فقط در اواخر بهار تا اوایل تابستان تهیه کنید.

 

ملکه آن (Queen Anne)

این مدل شبیه گیلاس های رینیر هستند. اما ملکه آن ترش تر است. این گیلاس که به نام رویال آن نیز شناخته می شود، اغلب برای تهیه ماراسکینو استفاده می شود.

 

مشکی (Black)

این نوع گیلاس شیرین پوست تیره دارد و معمولاً در پای، ژله، نوشابه و سایر غذاها استفاده می شود.

 

ماراشینو (Maraschino)

ممکن است این گیلاس‌های قرمز رنگی و شیرین شربتی را در بالای بستنی و کوکتل‌های کلاسیک بشناسید. به این گیلاس ها ماراشینو می گویند.

 

امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم اطلاعات کافی و مورد نیاز را دراختیار شما قرار بدهیم.