zayla logo

همه چیز درمورد انجیر میوه ای بنفش و شیرین

آخرین به روزرسانی:1403/10/18

انجیر(Fig) چیست ؟

 

 

انجیر میوه درخت فیکوس است که از خانواده توت (Moraceae) است. آنها طعم منحصر به فرد، شیرین، بافت نرم و جویدنی دارند و با دانه های خوراکی کمی ترد پر شده اند. انجیر تازه حساس و فاسد شدنی است، بنابراین اغلب برای حفظ آن خشک می شود.

انجیر میوه معمولی نیست، انجیر از نظر فنی مجموعه ای از گل های وارونه است که اگر به حال خود رها شود، از درون به بیرون شکوفا می شود. انجیر معمولاً در مدیترانه و خاورمیانه رشد می کنند ، مکان هایی که در بخش زیادی از سال گرم، آفتابی و خشک هستند.

قبل از اینکه شکر رایج شود، انجیر معمولا برای شیرین کردن دسرها استفاده می شد.

 

خواص انجیر:

 

 

کنترل دیابت و گلوکز

 

منبع معتبر سازمان جهانی بهداشت (WHO) پیشنهاد کرده است که مردم می توانند از گیاهان سنتی برای کمک به درمان دیابت استفاده کنند. محققان به اثرات محافظت کننده کبد و کاهش گلوکز انجیر اشاره کرده اند.

 

سلامت مو

 

انجیر سرشار از آهن است، که یک ماده معدنی مهم برای کمک به حفظ سلامت مو است.

 

سلامت دستگاه گوارش

 

به دلیل خواص ملین این میوه، مردم معمولا از شربت انجیر برای کمک به درمان یبوست استفاده می کنند.

انجیر همچنین تلاش لازم برای دفع مدفوع را کاهش داده و حس تخلیه ناقص را بهبود می بخشد.

 

ارزش غذایی انجیر

 

یک وعده 80 گرمی انجیر تازه حاوی

 

کالری : 34 

 

فیبر : 1.6 گرم 

 

پروتئین : 1 گرم

 

چربی : 0.2 گرم

 

منیزیم : 12 میلی گرم

 

کلسیم : 30 میلی گرم

 

پتاسیم : 160 میلی گرم

 

کاروتن : 120 میکروگرم

 

کربوهیدرات : 7.6 میلی گرم

 

یک وعده 80 گرمی انجیر تازه تقریباً دو میوه متوسط ​​است.

 


تداخلات دارویی

 

 

انجیر تازه و خشک حاوی سطح بالایی از ویتامین K هستند. افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین استفاده می کنند باید سطح ویتامین K را در رژیم غذایی خود ثابت نگه دارند، بنابراین ممکن است بخواهند از مصرف انجیر خودداری کنند.

 

انجیر برای ورزشکاران

 

 

بعد از آب، جزء اصلی انجیر تازه کربوهیدرات ها (گلوکز، فروکتوز و ساکارز) است. انجیر همراه با موز و انگور یکی از میوه‌هایی است که بیشترین میزان قند را دارد، به همین دلیل است که معمولاً در رژیم غذایی ورزشکاران و زنان و افرادی که فعالیت بدنی شدید دارند توصیه می‌شود.

اگرچه محتوای پروتئین زیاد نیست، اما حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است.

 

امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم اطلاعات کافی و مورد نیاز را دراختیار شما قرار بدهیم.